Сряда, 8 Май 2024г.
Призови места за йовковци от Международната дистанционна олимпиада KINGS
чуй новината

Ученици от СУ „Йордан Йовков“  заеха призовите места в Кралската лига - пролетен сезон на Международната дистанционна олимпиада KINGS.

Възпитаниците на госпожа Иванка Славкова -Емир  Мустафа от 5. А клас /4. клас  по време на пролетния сезон/ е носител на  златен медал по математика. Неговият съученик - Борис Петков от 5. А клас /4. клас  по време на пролетния сезон/ получи два сребърни медала - по български език и английски език.

Мирел  Ибрям от 5. Г клас /4. клас  по време на пролетния сезон/, с преподавател Татяна Иванова, спечели златен медал по български език.

Яни Василев от 4.  В клас /3. клас  по време на пролетния сезон/, с преподавател Лидия Бонева, също е със златен медал по английски език.

Христо  Георгиев от 6. А клас, с преподавател Стефка Иванова,  получи Сертификат за участие в квалификационен кръг за Международната присъствена олимпиада в Полша по математика.

Всички ученици, които са получили медали от Кралската лига, също имат  сертификати за участие в квалификационния кръг за Международна присъствена олимпиада в Полша.

 

Клуб „Журналист“