Събота, 27 Април 2024г.
Дипломиране на випуск 2023
чуй новината

 С 22-ма отличници, от които три пълни шестици, Йовков изпрати випуск 2023

На официална церемония в СУ „Йордан Йовков“ бяха връчени  дипломите за средно образование в присъствието на родители, учители и приятели. Гостите споделиха празничния миг със завършващите и сърдечно им пожелаха да продължават да разгръщат своя потенциал, да реализират смело мечтите си и да бъдат успешни в житейската си реализация.

Директорът на училището госпожа Недялка Кюпрюджиева приветства зрелостниците за постигнатите отлични резултати, отбеляза че качественото образование, което са получили в периода на обучението си,  ще е основа, върху която успешно ще надграждат. На всички отличници връчи предметни награди - куфари, за да потеглят към света, който ги очаква и флашки, в които да съхраняват щастливите, като този, моменти.

Горди от успехите на своите ученици, класните ръководители споделиха,  че зад постиженията им се крият много усилия, постоянство, високо поставени цели, както и  професионалната подкрепа на техните учители и родители. Пожелаха им попътен вятър и нови хоризонти!

По традиция Випуск 2023 отвори Капсулата на времето и директорът  на училището прочете пожеланията и насоките, оставени им от Випуск 2019. На тяхно място поставиха своите послания към Випуск 2027, а директорът на училището г-жа Недялка Кюпрюджиева ги заключи във витрината с обещанието, че волята на випуск 2023 ще бъде изпълнена.

С поздравления, почерпка и снимки завърши тържествената церемония.