Вторник, 23 Април 2024г.
Ученици от „Йовков“ са отличени на Национални конкурси, посветени на 150-та годишнина от гибелта на Васил Левски
чуй новината

 

 

 

 

 

 

 

Ученици от „Йовков“ се представиха достойно и заеха първите места на Национални конкурси, посветени на 150-та годишнина от гибелта на Васил Левски.

На Националния конкурс „Ти ни трябваш и днес, Апостоле!“ ученици от 2. А клас с ръководител Стайка Ангелова са отличени в категория „Рисунка“. Първо място зае Кристиан Иванов, а грамоти за достойно представяне получиха Дарина Пламенова, Седеф Барам и Александра Василева.

Възпитаниците на госпожа Ангелова участваха и в Националния литературен конкурс „С моята  кончина, не свършва пътят, който трябва да извървите!“, където също бяха отличени на призовите места. На Второ място са класирани Аделина Кисьов и Сияна Алгачева. На Трето място -  Виктория Владимирова и  Николай Стоянов.

На Националния конкурс - рецитал „Левски - 150 години в сърцето на България“ Ани Травлева  от 3. в клас, с ръководител Лидия Бонева,  и Николай Травлев от 4. б клас, с ръководител Елена Маркова, са отличени сред стотици млади изпълнители  от цялата страна. 

Директорът на  СУ „Йордан Йовков”  госпожа Недялка Кюпрюджиева с удоволствие връчи наградите и поздрави изявените ученици за положените старания и труд.

Клуб „Журналист“