Четвъртък, 25 Април 2024г.
Елегантност, стил и класа: СУ „Йордан Йовков“ изпрати ВИПУСК 2022
чуй новината

Елегантност, стил и класа: СУ „Йордан  Йовков“ изпрати ВИПУСК 2022
С тържествено шествие в центъра на Кърджали абитуриентите от ВИПУСК 2022 на СУ „Йордан  Йовков“ отбелязаха своето завършване. Празникът се превърна в парад на красотата. Тази година средното си образование в кърджалийското училище завършват 46-ма ученици от два класа.
По традиция зрелостниците, пременени в елегантни костюми и красиви рокли, се събраха пред паметника на Васил Левски в центъра на града. За да уважат техния празник и да споделят радостта бяха дошли ръководството на училището, учители, роднини и приятели.
След традиционните снимки с близките, както и пред лика на Васил Левски, дефилето на абитуриентите потегли към хотел „Перперикон“. В ресторанта на хотела зрелостниците, отпразнуваха своя абитуриентски бал.

За празничната вечер абитуриентите и техните класни ръководители бяха подготвили интересна програма, включваща  много игри, танци, забави,  томбола и закачливи номинации. За двойка с най-екстравагантни костюми бяха избрани Айшен и Себахтин, за най-добре танцуваща двойка - Айшен и Ерсин. За Мистър и Мис на бяла бяха избрани Юсуф и Мевля.

Последваха поздравителни слова и благопожелания от директора на училището – госпожа Недялка Кюпрюджиева, класните ръководители –Севдалина Митева и Стефка Иванова и преподаватели.

Клуб „журналист“ и клуб „Фото свят“