Четвъртък, 25 Април 2024г.
Полет към иновациите

Директор растеж на среща с млади предприемачи в СУ Йордан Йовков”Директор растеж на среща с млади предприемачи в СУ Йордан Йовков

На изключителна популярност сред възпитаниците на СУ "Йордан Йовков" се радват срещите с успешния Никола Ликов, отличен в престижната класация на списание "Форбс"  "30 под 30".  
Директорът растеж, в  германския венчър билдър FoundersLane, отново прекрачи прага на родното си училище и се срещна с младите предприемачи. Познавайки вече личността, историята и всеотдайността  на Никола Ликов, учениците представиха и обсъдиха своите иновативни проекти и екологосъобразните бизнес идеи, с които предстои да се представят на национални и международни конкурси. Те получиха насоки и идеи за бизнес плановете си. В създалата се приятелска атмосфера, Ликов  сподели  за последните сделки, които е осъществил, трудните моменти, през които е преминал и стъпките и моделите, които са му помогнали. 
Учениците получиха списание "Форбс",  с автограф от Никола Ликов. 
Той дари списания и на училищната библиотека. 
Осъзнавайки силата на постоянството, упоритостта и знанието , той насърчи учениците да бъдат упорити, предприемчиви, да вярват в себе си и да не се отказват от целите си. Единодушно и с голяма радост световноизвестният предприемач и бъдещите предприемачи решиха да провеждат срещи по-често, за да обменят опит и идеи.  

Клуб "Журналист"