Петък, 26 Април 2024г.
Изложба на автентични коледни картички в ,,Йовков“

Сред многото мероприятия и тържества по случай Коледа и Нова година, в училището се представи изложба на автентични коледни и новогодишни картички.

В инициативата бяха включени всички класове – от 1-ви до 12 клас. Събрани бяха над 200 картички. Някои от тях бяха изложени като коледна украса на „Дървото на знанието“ на 4-ия етаж на училището. Всички други бяха сканирани и обработени от г-жа Нурджан Бекир във вид на мултимедиен колаж, който се представя като поздравителен фон с много приятна коледна песен  на големия екран във фоайето на 2-ия етаж.  Автентичните картички допълнително добавят празнично настроение към ентусиазма и вълнението на малки и големи ученици, учители и помощен персонал.

Изложбата се осъществява по идея на директора на училището госпожа Недялка Кюпрюджиева и отговорниците Невена Михайлова и  Нурджан Бекир, а най-активно се включиха класовете на: Милка Димитрова, Фани Терзиева, Фани Радичева, Елена Маркова, Малина Болярска, Нурджан Бекир, Христина Митова, Стефка Иванова и Славея Нинова.

Клуб ,,Журналист“