Четвъртък, 25 Април 2024г.
СЪОБЩЕНИЕ - 25.10.2021 г.

Уважаеми ученици, учители и родители, предвид пандемичната обстановка, обусловена от COVID-19 и опазването живота и здравето на учениците и работещитев  СУ „Йордан Йовков“ Ви информираме, за следното:

На 24.10.2021 г. /неделя/ бе извършена обработка на всички повърхности в класни стаи, коридори, тоалетни и административни кабинети в сградата на СУ „Йордан Йовков“с антибактериалния и антивирусен, двукомпонентен продукт „Ликуйд Гард“

Съвременната нанотехнология „Ликуйд Гард“, представлява третиране на повърхности последователно с два препарата. Единият е основа, а вторият създава керамично покритие от милиарди положително заредени невидими остриета, привличащи отрицателните вируси и бактерии. По този начин ги унищожава механично. „Ликуйд Гард“ е антибактериална, дерматологично тествана и непредизвикваща алергии съвременна технология.

Иновативната формула въздейства много успешно срещу всякакви вируси и бактерии, в това число и срещу COVID-19, а нанотехнологичната течност създава трайна антимикробна защита повече от година.

Дезинфекцията с тази технология е безопасна и е съобразена с изискванията на Министерството на здравеопазването и Министерство на земеделието, храните и горите.

Повече информация можете да получите на: https://nanocoat.bg/antimicrobial/

От ръководството