Събота, 20 Април 2024г.
Първолаците на „Йовков“ получиха пърните си свидетелства

В ранната утрин на последния учебен ден в двора на СУ „Йордан Йовков“ има необичайно движение. Училището, което е повече от два месеца, не е било чудо на детска глъч, посреща на двора, пред украсена съседка, на детска площадка провеждайте от училищата. Гости на тържеството бяха директори на училището, госпожа Кюпрюджиева и отец Николай, който води водача часове им по религия.
Родителите стояха далеч от децата, но станаха свидетели на думите, изпратени от класния ръководител на 1 а клас, Иванка Славкова. Припомняме, че през годината са работили в клуб „Приказки за оцеляване“, по проект „Подкрепа за успех“, в часове по производител и са създали различни проекти и публикации. 
 На 24 май, във виртуалното класно помещение, в 1 клас се провежда урок, който не е само регистриран празник, но е показал, колко много деца са научили през тази учебна година.
Като на всяко тържество има стилове и песни, а след това преподаватели им Славкова и Атанасова раздадоха, че свидетелстват за предкласниците. Последни поздравления от директори на училището и от родители.
 Децата получиха книжка „Небивалици“ от Доналд Бисет, подадена с лакомства и много балони.
клуб Журналист и клуб Фотосвят