Събота, 27 Юли 2024г.
Златен медал за Даниела Кузманова от СУ „Й. Йовков“ от Националния журналистически конкурс „Григор Попов“ –Разград
чуй новината

Даниела Кузманова за пореден път оглавява челните места в XII Национален журналистически конкурс „Григор Попов“ –Разград. С подкрепата на своите преподаватели и със своята неутолима жажда да се учи и успява, ученичката бе удостоена с Първо място в категория „Интервю/репортаж“, възрастова група 2. – 4. клас. Интервюто, което й донесе успеха, бе с нейния класен ръководител и първи учител – г-жа Лидия Бонева, ст. начален учител в СУ „Йордан Йовков“.

Конкурсът на тема „Светът под лупа”, който е част Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2023/2024г. Творческата надпревара, която носи името на видния общественик и разградски журналист Григор Попов, се организира от Центъра за ученическо техническо и научно творчество в Разград,  със съдействието на РУО  и община Разград.                                                                  

В XII издание на Националния ученически журналистически конкурс „Григор Попов“ в Разград, участие взеха млади журналисти от 19 областни центъра в страната, от 54 образователни институции, 68 колективни участия и 192 индивидуални участници, разпределени в три възрастови групи.

Клуб „Журналист“