Събота, 27 Април 2024г.
Поредна награда за „Йовков“ от кампанията Bee Green

Виктория Вълканова  от 4. г клас спечели награда от четвъртото предизвикателство на кампанията  Bee Green - посветено на водата.  Четвъртокласничката получи Сертификат за отличие и термо бутилка CoolPack от Зеленото драконче.  
Виктория, чийто ръководител е г-жа Марияна Стоянова, завоюва наградата си с видео, в което разказва на английски език за пестенето на водата, за безценния ресурс, необходим за съществуването ни на Планетата.
Инициативата съпътства организирането и провеждането на състезанието по правопис на английски език Spelling Bee. Кампанията BEE Green се провежда от Фондация „Корпус за образование и развитие – КОРПлюС“. „За нас е важно да възпитаме младите хора в отговорност, грижа и любов към Земята. Всеки месец (от м. ноември до м. март) ще ви изпращаме по едно предизвикателство. Задачите ще бъдат свързани с водене на природосъобразен начин на живот, ограничаване на вредните за околната среда продукти и пестене на природни ресурси. Ще споделяме с вас интересни идеи и забавни дейности, които ще ви ангажират да бъдете „по-зелени“ във вашето ежедневие. Убедени сме, че всяка малка стъпка води до едно по-добро споделено бъдеще“- споделиха от компанията. 

Видеата на победителите можете да разгледате тук:

http://spellingbee.bg/bee-green-winners-fourth-challenge