Четвъртък, 9 Май 2024г.
Поздравителен адрес

Уважаеми ученици, учители, организатори и родители,

Поздравявам Ви и изказвам гордостта си към всички  Вас, които не само се включихте в Мартенския благотворителен концерт, но и дадохте сърце и душа в името на нашата благотворителна кауза и я приехте като своя собствена. Заедно направихме малка стъпка към създаването на един по-добър и справедлив свят за Рени и Таня, заедно им вдъхнахме  вяра и надежда в утрешния ден, споделен с близките им хора.

В нашето училище се провеждат редица благотворителни мероприятия, но това събитие  се отличи по мащаби, амбиция и индивидуално отношение на всеки участник, вложил своята любов в изпълнението си и не на последно място – с вашата съпричастност.  Изключително съм горда, че в СУ „Йордан Йовков“ се обучават сърцати, талантливи и неуморни ученици, които безотказно следвате доброто, пазите,  съхранявате и разпространявате българските традиции  и не спирате да се учите.  

Скъпи Йовковци,

Знайте, че за някого, всичко което правим, ще бъде отражение на утрешния ден.
Защото годините, дните, часовете, миговете носят своето бреме на осъществени и неосъществени действия, но и на още толкова уроци. Въпросът е дали ще ги оценим и пречупим през призмата на нашата реалност.
Докато стоим заедно в нашата споделена човечност, пламъчето на надеждата ще продължи да гори в човешките души.
Надявам се добрите дела да бъдат безспирни и да продължим заедно по пътя на благотворителността!
Благодаря Ви!

 

С Уважение:

Людмила Чаушева

Директор  на СУ „Йордан Йовков“